txter | Jeroen Janssen corrigeren / redigeren / vertalen / coördineren / adviseren
txter | redigeren en vertalen
txter | redigeren en vertalen
home
wat doet txter?
waarom txter?
wie is txter?
contact

privacynederlands
english

Waarom txter?

Voor txter is het een uitdaging om van elke tekst te maken wat u ervan verwacht. Sleutelbegrippen hierbij zijn kwaliteit, inzet en betrouwbaarheid.

  • Kwaliteit: De kwaliteit van txter kenmerkt zich door jarenlange professionele ervaring, zowel op taalkundig, organisatorisch als adviserend gebied. Daarnaast beschikt txter in ruime mate over inhoudelijke kennis, zowel op een aantal uiteenlopende kennisgebieden als op het gebied van taaltheorie, actualiteiten en een groot aantal vreemde talen.
  • Inzet: txter is op meerdere fronten inzetbaar en kent daardoor een hoge mate van flexibiliteit. Daarnaast is txter niet alleen inhoudelijk sterk betrokken bij uw tekst, maar ook bij uw wensen en daarmee bij uw organisatie. Ten slotte is er vanwege de kleinschalige opzet bij txter alle ruimte voor persoonlijke aandacht.
  • Betrouwbaarheid: Zakendoen met txter betekent betrouwbaarheid, ook als het gaat om gemaakte afspraken. Levertijd en continuïteit zijn voor txter even belangrijk als discretie met betrekking tot gevoelige en minder gevoelige informatie.
Opdrachtgevers
txter werkt voor opdrachtgevers in diverse marktsegmenten, waaronder uitgeverijen, overheden, reisorganisaties, culturele instellingen, adviesbureaus en andere zakelijke dienstverleners, maar ook voor binnen- en buitenlandse organisaties op het gebied van horeca, logistiek, cosmetica/body care, IT en food en non-food retail.